Personen gefotografeerd maken onderdeel uit van straatfotografie en geven een extra dimensie aan beweging, verhouding, expressie of iets wat het kijken naar deze mensen de kijker gewoonweg nieuwsgierig maakt.

Commentaren: 6
 • #6

  Leo Thijssen (woensdag, 13 augustus 2014 20:23)

  Jammer dat ik er niet bij ben!

  Uitzonderlijk om mensen zo te fotograferen, speciaal nummer twee en de laatste!

  Gr.
  Leo

 • #5

  Hub Verheijden (zaterdag, 21 september 2013 18:11)

  Hallo Jos,

  leuk om te zien dat je nu ook (volgens mij nieuw in je portfolio?) een album straatfotografie hebt toegevoegd...altijd boeiend om mensen in hun alledaagse doen te fotograferen. Niet makkelijk om een interessant beeld neer te zetten.....ik heb met veel plezier naar naar deze serie zitten kijken!

  gr. Hub.

 • #4

  Joke (dinsdag, 23 april 2013 19:44)

  nou Jos ik hou niet zo van al die krasse knarren

 • #3

  Berry (maandag, 15 april 2013 22:21)

  Beste Jos,
  Dit zit er goed uit, ik krijg het "Jambers gevoel". De details zijn ook bijzonder. Misschien kun je nog wat series maken van mensen in verschillende landen. Hoe ziet dit in Denemarken uit?
  Succes,
  Berry

 • #2

  Ralph (zondag, 14 april 2013 13:23)

  Leuke serie; alsof je op een terras zit en de voorbijgangers je beeldscherm passeren. Iedereen met een eigen verhaal. In zwart-wit inderdaad nog mooier.

 • #1

  Daan Roepman (woensdag, 27 maart 2013 14:54)

  Hallo Jos.

  Met veel aandacht heb ik deze serie bekeken! Je weet ik ben ook een liefhebber van mensen en zeker al helemaal als ze een beetje goed te fotograferen zijn :)
  Het is een prachtige hobby en het bovenstaande is goed omschreven je foto's getuige hiervan. Goed observeren is een must bij straatfotografie en dan maar hopen dat er iets gebeurt. Al snel zul je ontdekken dat je eigenlijk niet meer zonder camera op pad kunt gaan om maar niets meer te missen. Nogmaals een verrassende serie foto's van het meest oudere mensen die al een heel leven achter de rug hebben en dat betaald zich doorgaans uit in dit soort expressieve platen. Goed gezien dus! Zwart/wit werkt goed bij straatfotografie omdat soms kleur kan afleiden dus een prima keus gemaakt hiermee, straks als het wat warmer wordt en de kleding wat luchtiger kan dat weer anders zijn. Ben benieuwd naar een vervolg hiervan, hopelijk is deze tak van de fotografie een blijvertje, Het 'fleurt' je portfolio zeker op!. Schroom dus niet om even een seintje te geven als je weer wat nieuws hebt.

  Prima gedaan Jos!
  Groet/Daan